Nijkerk/Hoevelaken

Terugblik 13 december 2023

De laatste bloemschikles van 2023. 

We hadden ontzettend veel keuze in de te maken stukken. Een week van tevoren kregen we ons "boodschappenlijstje" per project toegestuurd. Zodat je echt kon maken wat je zou willen. Van een alternatieve kerstboom, tot een festoen aan toe. 

Onderling werd er geruild met materialen. En hielp iedereen elkaar waar nodig. Er zijn weer hele mooie stukken mee naar huis genomen. We kijken al weer uit naar de lessen in 2024. 

Terugblik 15 november 2023

Dit keer waren we met een wat kleiner groepje lekker aan het bloemschikken geslagen. In de vorige workshop hebben we gekeken waar onze voorkeur naar uitging en Vera heef daarna op de mail gezet waar je mee aan de slag kon gaan en wat je dan mee moest nemen. 

Straten werden afgezocht naar houtjes, tuinen werden ontdaan van het afgevallen hout en netjes gedroogd. Voor de potjes werden de lokale kringloopwinkels afgezocht. Er werd van allerlei groen meegenomen door iedereen en er werd samen gewerkt en gekletst onder het genot van een kopje koffie of tee en beschuit met muisjes. Want Vera heeft een kleindochter mogen verwelkomen vertelde ze vol trots.

Ook dit keer zijn er weer verschillende werkstukken mee naar huis genomen. Er zijn alweer ideëen uitgewisseld voor de laatste keer in 2023. Ook hiervoor zullen we weer instructies via de mail gaan krijgen. 

Terugblik 11 oktober 2023

Met Vera's adviezen en tips gingen 9 deelnemers enthousiast aan de slag met strokransen, takjes, bessen, grassen, beukenootjes, kastanjes en bloemen.

Het was heel erg gezellig en er werd hard gewerkt. Er ontstonden 9 verschillende, prachtige herfstwerkstukken.