Nijkerk/Hoevelaken

Terugblik 24 april

Het was alweer de laatste avond van dit seizoen van het bloemschikken. 

Het thema was modern bloemschikken.

Met behulp van een pot, een steekschuim taart en stokken werd een constructie gemaakt waar tussen we de bloemen konden schikken. 
Het blijft bijzonder om te zien hoe je met een zelfde thema en meegebrachte spullen er zoveel verschillende stukken zijn gemaakt. 

Dit was weer de laatste van dit seizoen. Achter de schermen zijn we al bezig met de lessen in het najaar. Hier volgt binnenkort meer informatie over op onze site. 


Terugblik 27 maart 2024

Met een gezellige groep hebben we weer een prachtig werkstuk gemaakt.

Een manchet van gladiolenbollen (die weer de grond in kunnen) sierde de rand van elke pot/vaas.

Aansluitend werden er kleurrijke bloemen in het steekschuim gestoken.

Het was weer een werkje, maar door de voorbereidingen thuis, werd er een prachtig werkstuk gecreëerd… Toppers deze heer en dames.


Terugblik 28 februari 2024

We waren met een groep van 14. En kregen uitleg hoe je van een blok steekschuim en cocktailprikkers en een mes een krans kunt maken van steekschuim. 

Deze krans hebben we daarna omringd met klimop waar de steeltjes van omhoog wijzen. De binnenkant gingen we vergroenen met van alles zodat de oase niet meer te zien was. Hilariteit alom, want we hadden nog niet eerder van vergroenen gehoord. 

We hebben ontzettend genoten en veel geleerd. En we gingen wederom met mooie stukken naar huis. 


Terugblik 24 januari 2024

Wat was het weer leuk om aan de slag te gaan met groen. 

We hebben een bloemenmand gemaakt voor aan de muur met voorjaarsmaterialen. Ontzettend leuk om te doen. En we kunnen door het vervangen van de bolletjes hier nog lang mee vooruit.