Welkom bij Groei & Bloei

Lid worden met korting

Meer

Hier treffen mensen elkaar die houden van bloemen en planten, van tuinieren en bezig zijn met alles wat er Groeit & Bloeit.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies.

Wat gaan we doen in dit seizoen?

Zaterdag 4 september - Excursie kwekerij de Hessenhof in Ede

Zondag 5 september - Struinen in de tuinen (muziek in de tuin)

Zaterdag 18 september - Groencafein  bibliotheek Nijkerk

Zaterdag 25 september - Open Dag Tiggelaven groenbeheer

Enquête wensen en ideeën leden

Mocht je er nog niet aan toe gekomen zijn om de enquête in te vullen, willen we je vragen om dit alsnog te doen. Alleen als we voldoende ingevulde formulieren ontvangen kunnen we een goed beeld krijgen wat de wensen en ideeën zijn die in onze Afdeling leven. De enquête vind je op onze website. Download Enquêteformulier.(beveiligd Word doc - wachtwoord is genb  en klik bovenin op de gele balk op bewerken inschakelen) Vul hem in en sla het bestand op. Daarna versturen naar  info(at)nijkerk.groei.nl   Alvast bedankt.

Tuinlog

Veris-lente

Week 38 2021 de hele week op tuinreis

Anneke Duyvesteijn