Nijkerk/Hoevelaken

Bestuur vanaf 2023

Voorzitter:   Petra van de Haar

Secretaris:  Sandra van den Belt

Penningmeester:  Trinette Kamphorst

Algemeen bestuurslid: Imelda Minneboo

Algemeen bestuurslid: Gerard Traa

Bloemschikken: Coördinator: Vera de Boer
e-mail: bloemschikkenbijgroeienbloei@gmail.com

Ledenadministratie: Sandra van den Belt
e-mail van onze afdeling: info@nijkerk.groei.nl

Open Tuinen Dag: Coördinatoren: Ria Sonderen, Dick van Vaneveld, Magda van de Bunt, Tineke Putker

Public Relations:
Sandra van den Belt, Jacqueline Grootveld, Hanneke van Maurik en Carlijn Schokker

Webmaster: Imelda Minneboo
e-mail: info@nijkerk.groei.nl

 

 

Even voorstellen... Imelda Minneboo

Ik ben Imelda Minneboo, 48 jaar oud en sinds juni 2020 woonachtig in Nijkerkerveen met mijn man, 2 kinderen en 2 honden.
En sinds we hier wonen heb ik van mezelf ontdekt dat ik het fijn vind om in de tuin bezig te zijn. De achtertuin die wij nu hebben is best groot en was op wat planten en fruitbomen na vooral gras. Eigenlijk was het een heel erg opgeruimd tuintje. En wij zijn zo zeker niet.
Wij proberen de tuin nu meer sfeer te geven en dat is best nog een uitdaging vooral omdat we ondanks de grote tuin nog niet heel veel zon in de tuin hebben. In 2021 zijn wij lid geworden van Groei en Bloei Nijkerk, om kennis op te doen via het blad, maar ook om mensen te leren kennen in de omgeving die ook van tuinieren houden zodra dat weer mocht vanwege corona.
Een echte fysieke kennismaking was op de plantenruilbeurs in 2022. Ik merkte ook dat er geweldige vrijwilligers veel tijd stoppen om voor alle leden zoveel mogelijk te regelen en aantrekkelijk te zijn. Maar ook dat het veel werk is en heb me daarom aangeboden als vrijwilliger. Inmiddels ben ik aan het leren hoe de website in elkaar steekt en probeer ik dat samen met Trinette en Sandra zo up to date mogelijk te houden.
Een paar weken terug ben ik gevraagd om algemeen bestuurslid te worden. Ik heb hier zeker interesse in en zal in deze functie, als hier geen bezwaar tegen is vanuit de leden, mijn beste beentje voor zetten zodat we een zo goed mogelijke club worden.