Welkom bij Groei & Bloei

Uitgelicht

Hier treffen mensen elkaar die houden van bloemen en planten, van tuinieren en bezig zijn met alles wat er Groeit & Bloeit.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies.

Afgelast

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Corona virus zijn wij helaas genoodzaakt om alle tot 1 juni geplande activiteiten af te gelasten, namelijk:   De workshops van Vera de Boer op 9 april en 7 mei en het bloemschikken in de maand april en mei, zaterdag 18 april GroencafĂ©, plantjesruil in de tuin van Ria Sonderen op vrijdag 24 april, de plantjesmarkt op 25 april, groencafĂ© op zaterdag 16 mei en op 27 mei de Groenmarkt bij Aeres.

Landelijk is de Nationale tuinweek van 13 tot 21 juni afgelast.

Gelukkig valt er nu veel te genieten in de tuin. Doe daarom allen mee met onze Tuinfotowedstrijd.

Tuinlog

Vliegend bezoek

Anneke Duyvesteijn

De wereld op zijn kop