Welkom bij Groei & Bloei

Lid worden met korting

Meer

Hier treffen mensen elkaar die houden van bloemen en planten, van tuinieren en bezig zijn met alles wat er Groeit & Bloeit.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies.

Wat gaan we doen in dit seizoen?

Zaterdag 12 juni OPEN TUINEN DAG

Nu de coronamaatregelen worden versoepeld kunnen we gelukkig op zaterdag 12 juni de jaarlijkse Open Tuinen Dag laten doorgaan.
Daarvoor hebben we 4 grote tuinen geselecteerd, zodat afstand houden geen probleem is. Eindelijk kunnen we weer genieten van tuinen bezoeken.

Downloada de routebeschrijving via deze link Routebeschrijviing OTD 2021

Enquête wensen en ideeën leden

Mocht je er nog niet aan toe gekomen zijn om de enquête in te vullen, willen we je vragen om dit alsnog te doen. Alleen als we voldoende ingevulde formulieren ontvangen kunnen we een goed beeld krijgen wat de wensen en ideeën zijn die in onze Afdeling leven. De enquête vind je op onze website. Download Enquêteformulier.(beveiligd Word doc - wachtwoord is genb  en klik bovenin op de gele balk op bewerken inschakelen) Vul hem in en sla het bestand op. Daarna versturen naar  info(at)nijkerk.groei.nl   Alvast bedankt.

Tuinlog

Veris-lente

Week 24 2021 Veldboeket

Meer