Nijkerk/Hoevelaken

Welkom bij Groei & Bloei
Nijkerk/Hoevelaken

Uitgelicht

Hier treffen mensen elkaar die houden van bloemen en planten, van tuinieren en bezig zijn met alles wat er Groeit & Bloeit.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies.

Wij wensen u allen een gelukkig, gezond en groen 2021.

Ingezonden tuinfoto's tuinfotowedstrijd "De levende tuin"

Klik op bovenstaande tekst om de ingezonden foto's te bewonderen in een pdf document.

De IVN fotowerkgroep had er een hele kluif aan om de mooiste inzendingen daaruit te selecteren, maar is daar toch in geslaagd. De prijswinnaars zijn telefonisch op de hoogte gesteld, omdat de prijsuitreiking in het Aeres helaas geen doorgang kon vinden. Maar A1 Mediagroep, de publieke streekomroep voor de Noordwest Veluwe die radio- en televisie-uitzendingen gericht op de regio verzorgt, biedt een zeer mooi alternatief. In december zenden zij op televisie een interview uit met onze voorzitter Petra van de Haar over de aanleiding voor de fotowedstrijd. Een aantal ingezonden foto's en uiteraard de winnende foto's worden getoond. Petra Heidinger van de IVN fotowerkgroep vertelt er bijzonderheden bij.  Wij houden u op de hoogte.

 

Wat gaan we doen in dit seizoen?

Lezing: 28 januari - Plaagdieren door Suze Peters via ZOOM.

Normaal gezien zou Suze een stapel boeken meenemen om te verkopen. Mocht u het leuk vinden om na afloop per post een boek te ontvangen, dan kunt u een mailtje met naam en adres gegevens en boekvoorkeur sturen naar post(at)suzepeters.nl. Ze stuurt dan een betaalverzoek. Het plaagdierboek kost €22,95. Het onkruidboek heeft dezelfde prijs en is ook te bestellen. De verzendkosten neemt Suze voor haar rekening.

 

-

Tuinlog

18 Jan

antje.bomer@groenelaantje.nl

Ietse pietse sneeuw

17 Jan

Angela's tuin

Eerste sneeuw- anemoon al in knop

Meer

Agenda

28 jan

Lezing: Plaagdieren in de tuin door Suze Peters...

Lezing Plaagdieren in de tuin door Suze Peters...

Meer