Voorjaarsactie

De Voorjaarsactie loopt in de periode dat het maart-, april- en meinummer in de winkels ligt. Nieuwe leden ontvangen het meest recente nummer van Groei&Bloei, korting op de resterende contributie en een welkomstgeschenk.

Nieuwe leden die zich via een afdeling aanmelden hebben een voordeel boven nieuwe leden die via de landelijke website binnenkomen: via de afdeling krijgen zij een cadeau EN korting, via www.groei.nl moeten zij kiezen tussen het cadeau OF de korting.

Lid worden in de periode 18 februari t/m 17 maart

• gratis april-nummer van Groei&Bloei
  • gratis Felco 14 snoeischaar   t.w.v. € 52 cadeau

• VOORDEEL ruim € 15 korting  op de contributie voor de
      rest v;an het jaar2021:
      u betaalt slechts € 43,95

Lid worden in de periode 18 maart t/m 21 april

• gratis mei-nummer van Groei&Bloei
  • gratis Felco 14 snoeischaar  t.w.v. € 52 cadeau
  • VOORDEEL ruim € 13 korting  op de contributie voor de
    rest van het jaar2021:
    u betaalt slechts € 38,95

Lid worden in de periode 22 april t/m 19 mei

• gratis juni-nummer van Groei&Bloei
  • gratis Felco 14 snoeischaar  t.w.v. € 52 cadeau
  • VOORDEEL ruim € 11 korting op de contributie voor de
      rest van het jaar2021:
      u betaalt slechts € 32,95

Word ook lid, vul dit formulier in en ontvang een geweldige Felco snoeischaar cadeau. (formulier uitprinten, invullen en opsturen naar Sandra v.d. Belt, Amersfoortseweg 43, 3864 NB Nijkerkerveen of scannen en opsturen naar info(at)nijkerk.groei.nl ) Wij melden u dan aan bij ons hoofdkantoor en u ontvangt het blad en uw cadeau z.s.m. thuis.

FELCO Snoeischaar type 14

• Voor alle soorten snoeiwerkzaamheden, speciaal aanbevolen voor kleine handen. De snoeibek is geplaatst onder een hoek van 25 graden, waardoor het polsgewricht tijdens het snoeien zijn natuurlijke stand kan behouden.
  • Knipt moeiteloos takken tot maximaal 18 mm doorsnede.
  • Comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium.
  • Bescherming van hand en van de pols gewricht dankzij geïntegreerde rubber schokdempende stootblokjes
  • Bovenmes met geïntegreerde draadsnijder, waarmee bijvoorbeeld ook gegalvaniseerd binddraad (1,3 mm) geknipt kan worden zonder het mes te beschadigen.
  • Alle onderdelen kunnen individueel worden vervangen.
  • Merknaam: FELCO Gewicht: 195 gram

Nationale Tuinweek

12 t/m 20 juni 2021 Nationale Tuinweek.

Thema van de tuinweek net als vorig jaar de eetbare tuin.