Nijkerk/Hoevelaken
bekijk online
Nieuwsbrief

Leden kijken bij Leden

Let op!  De leden kijken bij ledenavond van woensdag 28 juli, gaat niet door.

De twee avonden die wel doorgingen:

We bezochten de tuin van Sietske Nawijn aan de Woudweg, de tuin van Harm Visser, en de tuin van Gea en Dirk Duister. Ze werden allen goed bezocht.

Er was veel te zien en te genieten, en we konden ook eindelijk weer eens bijpraten. Bij Harm Visser herkende je zijn schilderijen vooral in zijn voortuin. Deze tuin verraste ons niet alleen door de gevarieerde indeling: er bevindt zich een siertuin maar ook is er ruimte vrijgemaakt voor een moestuin en zelfs voor de levende have die de familie Visser erop nahoudt! Voor de kunstliefhebbers bood Harm de gelegenheid om zijn atelier in de tuin te bezoeken waar hij op geheel eigen wijze prachtige schilderijen maakt, veelal geïnspireerd op onze omringende omgeving. 

"De centrale plek in de tuin van Sietske Nawijn bleek de fraaie vijver te zijn waar ieder bezoeker lang bleef stilstaan, ook vanwege de bijzonder geslaagde beplanting. 

In de tuin van de Gea en Dirk Duister troffen we ook weer een prachtige border net zoals in de vorige tuinen. Hier geen waterpartij zoals een vijver, maar een groot trampolinezijl (waar heel wat graafwerk aan vooraf ging), nu speciaal voor de kleinkinderen. Ook zij genieten van deze tuin! We kijken met plezier terug naar twee interessante avonden die beide nog een lange gezellige nazit opleverden!" 

Nogmaals allemaal bedankt voor jullie gastvrijheid.

Struinen in de Tuinen

Dan willen we nog even jullie aandacht vestigen op het feit dat de sluitingsdatum van “Struinen in de Tuinen”  op 1 augustus is. Nog een paar dagen om je als act of als tuineigenaar op te geven. Opgeven kan via struinenindetuinen.nl/informatie/aanmelden .

 

Vakantie

Iedereen een fijne vakantie gewenst en we hopen u na de vakantie weer te ontmoeten bij onze activiteiten.