Nijkerk/Hoevelaken
bekijk online
Nieuwsbrief

Zaterdag 17 september: Bijzondere excursie naar Boskoop met rondvaart

                                                                                                Nieuwsflits in pdf

Heb je afgelopen november in ‘t Veense Hart ook zo genoten van de inspirerende lezing door Cor van  Gelderen over zijn bijzondere kwekerij PlantenTuin Esveld? Of heb je deze misschien juist gemist? Beide goede redenen om mee te gaan met deze bijzondere excursie naar Boskoop. Cor van Gelderen zal ons persoonlijk rondleiden over zijn kwekerij met een zeer uitgebreid sortiment bomen, vooral veel Esdoorns, heesters zoals bijzondere Camellias en veel vaste planten. Als geen ander kan hij ons hierover vertellen. Dit is ook een uitgelezen mogelijkheid om als aandenken een bijzondere plant aan te schaffen. Meer informatie  Plantentuin Esveld – Kwekerij en tuincentrum Boskoop

 

Beschrijving:

We vertrekken om 9.30  uur vanaf de parkeerplaats bij de sportvelden aan de Luxoolseweg en worden bij aankomst ontvangen  met koffie en gebak. Daarna volgt de rondleiding door Cor van Gelderen. Na  een lunch met een luxe belegd broodje, Schulp sap en koffie of thee maken we vanaf de kwekerij een rondvaart door de Boskoopse sloten, verzorgd door VVV Boskoop, zie Rondvaart door Boskoop | Het Groene Hart

Rond  15.30 uur komen we terug op de kwekerij en vertrekken we weer huiswaarts. Omstreeks  16.30 uur zijn we naar verwachting weer bij de Luxoolseweg.

Kosten voor de excursie inclusief koffie/thee/gebak/lunch en de rondvaart:  25 euro p.p. voor leden, 30 euro p.p. voor niet-leden. 

We rijden samen en delen de brandstofkosten (10 euro per persoon). Afrekenen op 17 september aan de chauffeur.

Äanmelden en betalen:

Wil je mee, geef je dan uiterlijk 1 september op via het aanmeldformulier en door overschrijving van de kosten op NL92 INGB 0001 8017 88  t.n.v. de afd. Nijkerk van de KMTP o.v.v. "Excursie Esveld, 2022".  Na betaling is je aanmelding pas definitief. VOL=VOL.