Nijkerk/Hoevelaken

Het was prachtig weer, gezellig en de plantjesmarkt zaterdag 23 april was gelukkig weer druk bezocht. Sommigen kwamen met een plantenlijst, anderen met kruiwagens of kratten om hun aanwinsten voor hun terras, balkon of tuin te vervoeren.  Er waren (groot)ouders met  (klein)kinderen. Mooi om te zien dat zo het enthousiasme voor tuinieren en groen op de jonge generatie wordt doorgegeven. 5- en 12,5 jaar jubilarissen zochten tegen inlevering van hun tegoedbon met plezier 5 gratis plantjes uit. We hebben veel gratis tijdschriften en ledenwerffolders uitgedeeld.

Er waren veel trouwe bezoekers en bekenden, maar ook nieuwe mensen waarvan er verschillende serieus belangstelling uitten voor onze afdeling/Groei&Bloei lidmaatschap. Hopelijk gaat onze afdeling weer groeien en met meer enthousiaste actieve leden weer bruisen van activiteiten.

Krantenartikel in de Veensche Courant

Ledenruil bij Ria Sonderen op 22 april

Helaas waren slechts 7 leden aanwezig, dus plantjes ruilen was maar beperkt mogelijk. Het was wel gezellig. En uiteraard ontbraken een rondleiding door Ria's tuin en een kopje thee  niet.