Groencafé in bibliotheek Nijkerk i.s.m. IVN

In het groeiseizoen is er op elke 3e zaterdag van de maand (10.00-13.00 u) een GROENCAFÉ in bibliotheek Nijkerk waar Groei&Bloei Nijkerk samen met IVN Nijkerk zullen proberen uw vragen en opmerkingen over flora, fauna en groene beleving te beantwoorden. U kunt ook terecht voor een praatje over (Moes)tuinen, tuinplanten, tuinaanleg/onderhoud, bloemschikken en andere natuur dingetjes.

Op 20 april zullen IVN Nijkerk en Groei&Bloei aandacht schenken aan 'planten stekken'. Planten kunnen op veel manieren vermeerderd worden. Een van deze manieren is het stekken van planten. Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens super leuk!
Op zaterdag 18 mei is er extra aandacht voor 'de levende tuin' tuinieren zonder pesticiden met meer oog voor vogels, insecten en tuinfauna.