Gardenista 2019 - vrijdag 17 mei

Zoals u waarschijnlijk al hebt gelezen, is Gardenista meer dan een tuinbeurs. Het is een tuinevenement met groenexperts, heerlijke gastronomie (o.a. uit de eigen moestuin), bloemschikkunst en amusement. Het is een plek waar u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.
Opens external link in new windowMeer informatie.

Naar deze bijzondere tuinbeurs gaan we met de bus (op kosten van de afdeling) . We vertrekken vrijdag 17 mei  om 8.15 u uur van de parkeerplaats/sportvelden aan de Luxoolseweg.

Kosten:  € 25,00 voor leden
             € 37,50 voor niet-leden

Inclusief entree, koffie+gebak, verrassingslunch en busreis!

Aanmelding d.m.v. e-mail naar info(at)nijkerk.groei.nl onder vermelding van naam + lidmaatschapsnr. en door overschrijving van de kosten op NL92INGB0001801788 t.n.v. de afd. Nijkerk van de KMTP o.v.v. "Gardenista 2019".
Na betaling is uw aanmelding definitief. De betaling moet uiterlijk 26 april l bij ons binnen zijn.