Jubileumavond 50-jarig bestaan

Het kan u niet ontgaan zijn: Groei&Bloei afdeling Nijkerk/Hoevelaken bestaat dit jaar 50 jaar!

Wij hebben dit in de afgelopen periode al op verschillende manier gevierd. Als apoheose organiseren wij op zaterdagavond 24 november een jubileumavond. Deze feestelijke bijeenkomst vindt plaats in De Schakel.

Om 19.30 u gaat de zaal open en om 20.00 u begint het programma. We sluiten de avond omstreeks 22.30 u af.

Wij gaan het avondprogramma nog niet helemaal verklappen. Zo hebben wij Edwin Oden, psycholoog en schrijver van de Groei&Bloei column "De gelukkig tuinman"uitgenodigd om een voordracht te komen geven en kunnen er leuke prijzen worden gewonnen.

Uiteraard staan wij ook even stil bij het verleden, heden en toekomst van de vereniging. Na afloop van het programma is er alle gelegenheid om tijdens de borrel herinneringen op te halen.

Alle leden en de vrienden van de afdeling ontvangen van ons een persoonlijke uitnodiging.

Wij vragen u zich aan te melden via ons e-mailadres info(at)nijkerk.groei.nl met vermelding van het aantal personen.

De jubileumcommissie en het bestuur heten u van harte welkom op deze speciale avond.

Vergane glorie - Blik op de tuin 875
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin