Open Tuinendag op zaterdag 15 juni

De landelijke vereniging Groei & Bloei organiseert van 8 t/m 16 juni voor het zesde jaar op rij de Nationale Tuinweek met deze keer als hoofdthema ‘De levende tuin”.

Open Tuinendag - Zaterdag 15 juni

Elk jaar is de Open Tuinendag een groot succes. Op zaterdag 15 juni is voor de 20e keer een mooie fietstocht langs prachtige tuinen uitgestippeld. De ervaring leert dat men vaak veel plezier beleeft aan de fietstocht en het bezoek aan verschillende tuinen. Niet alleen grote, maar ook kleine tuinen zijn in de route opgenomen. Thema is dit jaar “De levende tuin”. In een van de deelnemende tuinen zal een stand van het IVN-Nijkerk aanwezig zijn, met informatie over hoe we het leven van insecten, vogels en dieren in onze tuin kunnen stimuleren.

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur kunt u de opengestelde tuinen bezoeken. U kunt een Open Tuinen Boekje met badge kopen voor € 2,50 bij Roodbeen - boekhandel - in Nijkerk of bij Boekhandel Bruna Hoevelaken. Daarmee heeft u toegang tot de tuinen en de beschrijving van de fietsroute.

Meer foto's op onze facebookpagina

MALVACEAE
Volkstuin: oogsten en opruimen