Groentips & Groeninfo

U hoeft niet ver weg te gaan. Binnen de afdeling Nijkerk/Hoevelaken zijn een drietal tuinen:

Nieuw Rassert
Info: Tuin van 2 ha rond een boerderij. Buxustuin, Franse tuin, boomgaard en parktuin. Veel grote bomen, struiken en coniferen. Bloemborders en collectie citrusbomen. Van mei tot september maandag t/m vrijdag op afspraak.

Oosterdorpsstraat 166
 3871AH Hoevelaken
 Inlichtingen:   0332-536592
 Email:  g.laseur(at)hccnet.nl

Op de Haar
Info: Ruim 1,5 ha liefhebberstuinen met verschillende sferen. Formele tuin, vijver/rotstuin en grote bostuin. Vele soorten rododendrons, camellia's, acers, magnolia's, bamboe, hosta's en varens. Van april t/m oktober op afspraak.

Veenwal (In het Hoevelakensebos) 1
 3871KE Hoevelaken
 Inlichtingen:   033-2582751
 Email: ramsbotham(at)wxs.nl   Website: www.opentuinopdehaar.nl

Tuin van Tilly Brinkhuis
Info: Een liefhebberstuin van 1100m2 rondom een verbouwd boerderijtje. Veel bijzondere vaste planten in een gele en witte border en een blauwe cirkel. Rozentuin, schaduwtuin en een terras aan een vijver met grassenborder. Prieel. Tussen de planten zelfgemaakte keramiek. Juni t/m augustus op afspraak. Verkoop keramiek.

Jacob de Boerweg 6
 3864EZ Nijkerkerveen
 Inlichtingen:   033-2571569
 Email: tillybr@planet.nl