Activiteiten & Actueel

Excursie Oogstfair "De Boschhoeve" te Wolfheze op zaterdag 14 september

Vanwege het 30-jarig bestaan van De Boschhoeve, is de oogstfair extra feestelijk. In een nog volop bloeiende tuin, wordt de moestuin rijkelijk versierd met een deel van de oogst van afgelopen seizoen.

Ga vooral mee kijken en genieten in deze moestuin en proeven en ruiken in de boomgaard. Op het erf staan kramen vol met heerlijkheden als: knoflooksoep, jams en chutneys, smakelijke bessen en aardappelen, appels van oude rassen, imkerijproducten, worst en boerderijzuivel, sap en wijn.
Bovendien vindt u op de markt tuinontwerpen en tuintijdschriften, prachtige najaarsboeketten en herfstbloemwerk van Anke Pols van Villa Muze, potten en zaden, gereedschap, Engelse serviezen en brocante, tuinkunst en keramiek.

Gastkwekers: Hein Meeuwissen/Rita van der Zalm: zakken vol bollen en knollen en vele bruikbare adviezen, De Ommuurde Tuin: biologische aardappelen, pompoenen, groenten en kruiden, kwekerij Eemlook: vele soortenknoflookbollen en heerlijke soep, Smultuin: Claudia Reina en Deborah Megens: eetbare planten en 2e-hands tuinboeken.

Pluk zelf een sfeervol herfstboeket in de nog rijk bloeiende pluktuin.
Neem een deel van een zieke of aangetaste plant mee naar de Plantendokter voor raad en daad bij ziekten en plagen in uw tuin.  Verzoek: voor vervoer van planten graag zelf een doos of tas meenemen.

In de theeschenkerij zijn koffie en thee met allerlei zoete en hartige lekkernijen verkrijgbaar.
Entree € 4,- per persoon. .

Meer info op de website: http://boschhoeve.nl/activiteiten/tuinmarkten/oogstfair/

We proberen zoveel mogelijk samen te rijden. Benzinekosten worden gedeeld. We vertrekken vanaf het parkeerplaatsje aan de Hulsthof in Nijkerk, te bereiken via de Tolhuislaan, om 9.30 uur.
Opgeven bij Ria Sonderen via riasonderen@upcmail.nl