foto's

Welkom op de website van Groei & Bloei Nijkerk/Hoevelaken

Hier treffen mensen elkaar die houden van bloemen en planten, van tuinieren en bezig zijn met alles wat er Groeit & Bloeit.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies.

Kijkt u in de agenda voor de activiteiten voor de komende periode.

Heeft u zich al geabonneerd op onze digitale nieuwsbrief?Opens internal link in current window U kunt zich hier aanmelden.

Neem ook eens een kijkje op onze pagina op Opens external link in new windowFacebook!
(@groeibloeinijkerk)

Leden ontvangen 10 x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei vanuit het hoofdkantoor. Op hun website kunt u lezen op de
Opens external link in new windowpagina ledenvoordeel welke extra's er zijn.

Wilt u lid worden van Groei & Bloei?
Opens external link in new windowKlik dan hier.

Vanuit de afdeling ontvangt u 4 x per jaar het Groene Boekje met daarin alle activiteiten voor het komende seizoen. Ook bieden wij onze leden Opens internal link in new windowregionale kortingen.

Deze maand in Groei & Bloei

Bisschoppelijk botanisch - Tour de France (2)
Afbouwen 2018