foto's

Welkom op de website van Groei & Bloei Nijkerk/Hoevelaken

Hier treffen mensen elkaar die houden van bloemen en planten, van tuinieren en bezig zijn met alles wat er Groeit & Bloeit.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies.

Kijkt u in de agenda voor de activiteiten voor de komende periode.

Heeft u zich al geabonneerd op onze digitale nieuwsbrief?Opens internal link in current window U kunt zich hier aanmelden.

Neem ook eens een kijkje op onze pagina op Opens external link in new windowFacebook!
(@groeibloeinijkerk)

Leden ontvangen 10 x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei vanuit het hoofdkantoor. Op hun website kunt u lezen op de
Opens external link in new windowpagina ledenvoordeel welke extra's er zijn.

Wilt u lid worden van Groei & Bloei?
Opens external link in new windowKlik dan hier.

Vanuit de afdeling ontvangt u 4 x per jaar het Groene Boekje met daarin alle activiteiten voor het komende seizoen. Ook bieden wij onze leden Opens internal link in new windowregionale kortingen.

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei