Nijkerk/Hoevelaken

Tuinenreis naar Limburg

Afdeling:

Nijkerk/Hoevelaken

Datum:

29-06-2023


Kosten:

€ 92,50

Kosten lid:

€ 85

Locatie:


Op donderdag 29 juni gaan we weer met Gerda Faaij op een zeer bijzondere tuinreis. Deze keer naar het prachtige Limburg. Gezellig en comfortabel met de bus. In elke tuin worden we op koffie/thee getrakteerd. We sluiten de dag af met een diner.

Meer info:

We beginnen bij De Carishof in Klimmen, www.decarishof.nl. Dit is een prachtige tuin gelegen bij een monumentale Limburgse boerderij in het al even mooie Limburgse landschap. Vanuit de tuin zijn er mooie vergezichten over het landschap. Deze tuin is in 2023 voor het allerlaatste jaar open.

Daarna brengen we een kort bezoek aan de nabijgelegen Kwekerij Bastin, www.bastin.nl, een prachtige, kleine kwekerij van mediterrane planten. Hier kunnen we desgewenst planten aanschaffen.

Vervolgens bezoeken we Hoeve Schettereind in Roosteren, dit is Midden-Limburg. www.hoeveschettereind.nl Een prachtige tuin met borders op kleur, een grote boomgaard, leuke zitjes en in het atelier is van alles te zien wat de eigenaresse aan tuin- en huisdecoratie maakt. Ook de sfeervolle woonkamer is te bezoeken. Als afsluiter bezoeken we de zelf ontworpen Brookergarden van Loek en Anne-Marie Gubbels van 5500m2 in Noord-Limburg. De tuin is gevarieerd van opzet met romantische hoekjes. Verschillende thema's lopen vloeiend in elkaar over met uitgebalanceerde beplanting.

Het is een lange rit, dus het is handig om een flesje water mee te nemen en een lunchpakketje. De bus beschikt over een toilet.

De totaalprijs voor deze compleet verzorgde tuintrip bedraagt € 85,00 p.p. voor leden en € 92,50 p.p. voor niet-leden. Alleen lunch en drankjes tijdens het diner zijn niet inbegrepen.

We verzamelen om 7.30 uur op de parkeerplaats bij de sportvelden aan de Luxoolseweg. De bus vertrekt om 7.45 uur. Naar verwachting zijn we omstreeks 20.30 u weer terug. 

 

Betalen is nu nog niet mogelijk in verband met de beperkte geldigheid van een Tikkie. Nadere info over de wijze van betaling volgt later.