Low-Budget kerstworkshop door Alma Slager

Luxoolseweg 1
Nijkerk

Route

Alma Slager verzorgt op maandag 14 december volgens traditie weer een low budget kerstworkshop.

Meer info:

U hoeft alleen  een eigen schaal, bord of andere ondergrond en overige versieringen (bv kerstballen, kaars) mee te nemen. En vergeet vooral n iet een snoeischaar of een scherp mesje!  De afdeling zorgt voor basismaterialen zoals oase en verschillende soorten groen, sierappeltjes  en een voorbeeldstuk. Alma Slager maakt een voorbeeldstuk en kan u deskundig advies geven. En ideeën en tips worden ook onderling uitgewisseld. In de gezellige, inspirerende sfeer ontstaan altijd weer prachtige kerststukken, zodat iedereen tevreden naar huis gaat.

De avond vindt plaats in het bloemschiklokaal in het Aeres  (achterin de gang rechts) en begint om 19.30 uur.

U kunt zich aanmelden bij Alma Slager, berg59(at)upcmail.nl.

Wacht niet te lang, want vanwege de corona-maatregelen kunnen slechts maximaal 13 personen deelnemen.

Kosten €6,00  voor G&B leden