“De Levende Tuin”: presentatie en prijsuitreiking fotowedstrijd

Aeres
Luxoolseweg 1
Nijkerk

van 19.45 uur tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Meer info:

Eindelijk is het dan zover! De mooiste ingestuurde foto’s voor de fotowedstrijd met als thema “De Levende Tuin” zullen worden gepresenteerd. Daarbij wordt ook aandacht geschonken aan de redenen waarom deze foto’s werden gekozen voor inzending voor de fotowedstrijd.  Als er voldoende foto’s zijn binnengekomen zullen ze in categorieën worden ingedeeld zoals vogels, vlinders, andere dieren, bloemen, heesters, bomen etc., of flora en fauna. Petra Heidinger van de IVN Fotowerkgroep zal alle inzendingen beoordelen en de prijzen uitreiken.  We kijken uit naar een leuke avond met een bijzondere presentatie.

De fotopresentatie en de prijsuitreiking vinden plaats in de aula van het Aeres, Luxoolseweg 1, Nijkerk, van 19.45 uur tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Kosten zijn  €3,00 voor niet-leden, gratis voor leden.

Koffie en thee met een koekje zijn voor €1,00 euro verkrijgbaar tijdens de inloop en in de pauze.

[S1]Wel of niet nog iets melden over mogelijk workshop?