Tuinfotowedstrijd

Op het moment dat ik dit schrijf is heel Nederland in de ban van Corona. Vorig jaar was de buxusmot een hot item voor tuiniers, maar dat was peanuts vergeleken met wat er nu gebeurt. Hoe kunnen we zoiets ingrijpends omzetten in iets positiefs? Natuurlijk, we kunnen blijven tuinieren, maar het samen genieten van elkaars tuin, en het deelnemen aan alle activiteiten, dat is wat we nu missen.

Een antwoord heeft Tosca van den Belt, inderdaad de dochter van….

Tosca bedacht een fotowedstrijd voor Groei&Bloei-leden van afdeling Nijkerk/Hoevelaken.
Als thema kozen we “ De Levende Tuin”. Een mooi thema in deze roerige tijd, en in elke tuin is leven te vinden, dus iedereen kan meedoen. En zo kunnen we op afstand toch genieten van elkaars tuinen. Ik ben nu al benieuwd wat voor leven we allemaal in onze tuin kunnen fotograferen! Je mag op meerdere tijdstippen fotograferen en meerdere foto’s insturen (wel 1 per mail).  Misschien kunnen we daar dan in het najaar tijdens een presentatie een leuke avond mee vullen. De uiterlijke instuur datum is: 1 oktober 2020.

Heb je ook zin gekregen om mee te doen? De foto’s kunnen worden gestuurd naar:
info@nijkerk.groei.nl   Vermeld er je naam bij en een motivatie voor de keuze van je
foto. Succes en we hopen veel foto’s te mogen ontvangen.