Leer snoeien in 4 dagdelen in februari en maart

Vind je snoeien ook zo lastig? Kom dan naar deze verhelderende snoeicursus. In 2 avonden theorie en 2 ochtenden praktijk legt hovenier Hildegard van Green Hil de basisregels van het snoeien uit. Deze basis kun je op alle bomen en struiken toepassen voor een mooier resultaat. Vaak kan je veel meer snoeien dan je denkt. Sterker nog, “Snoeien doet groeien”. Daarmee heb je ook alvast de eerste basisregel al te pakken! Nu de rest nog...

De theorielessen vinden plaats op donderdagavonden 16 februari en 2 maart, van 19.30-21.30 uur in ’t Veense Hart, Van Noortstraat 36, Nijkerkerveen. De praktijklessen vinden plaats op zaterdagochtenden 25 februari en 4 maart, van 09.00-12.00 uur in een tuin (waar wordt afgesproken op 16 februari).

Kosten voor de totale cursus: € 50,- voor leden, € 60,- voor niet-leden.

De cursus gaat door bij een minimale deelname van 10 personen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je gauw aan via onderstaand aanmeldformulier.  VOL=VOL.

Vragen kunt u mailen naar info(at)nijkerk.groei.nl.

LET OP: INSCHRIJVEN PER PERSOON!!