Donderdag 24 maart:

Algemene Leden Vergadering met bollen/knollen/zadenbeurs en lezing over de geschiedenis van De Schardepot door Jeanne de Grefte.

Als leden onder elkaar, blikken we terug op het afgelopen jaar. Lees vooraf in het sociaal jaarverslag op onze website (Sociaal Jaarverslag 2021) welke activiteiten we in 2021 hebben gedaan. Als je een idee hebt voor een interessante lezing, cursus of excursie voor dit jaar, laat het ons dan weten. In overleg met jou bekijken we de mogelijkheden. Het Bestuur legt verantwoording af over het gevoerde beleid. Na een korte presentatie van het financieel jaarverslag door onze voorzitter Petra van de Haar, vertelt Jeanne de Grefte ons graag over de geschiedenis van haar landgoed De Schardepot. Wie vorig jaar tijdens Open Tuinen Dag de Schardepot bezocht, kon ervaren dat Jeanne er zeer goed in is geslaagd om de tuin naadloos te laten aansluiten op de omgeving van het landschap.

We sluiten de avond af met onze inmiddels traditionele ruilbeurs van zaden, knollen en bollen. Bewaar uw zaden, knollen en bollen nu alvast in een droge papieren zak met daarop de naam, hoogte, kleur en eventuele andere bijzonderheden genoteerd.

Eindelijk is er dan weer gelegenheid om gezellig ervaringen en ideeën uit te wisselen, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Graag maken we ook kennis met nieuwe leden.

De avond is alleen toegankelijk voor leden (entree en consumpties zijn gratis).

Tijd: 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Locatie: ‘t Veensche Hart, Van Noortstraat 36, Nijkerkerveen