Nijkerk/Hoevelaken

Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 9 maart blikken we in 't Veense Hart in Nijkerkerveen terug op wat we gedaan hebben in het jaar 2022. Je kunt dit ook lezen in onderstaand Sociaal Jaarverslag. Onze penningmeester Trinette Kamphorst neemt ons in een PowerPoint presentatie mee terug naar alle activiteiten en samen kijken we onder het genot van allerlei foto's wat de kosten en opbrengsten waren. De kascontrole commissie zal ons informeren of de administratie op orde is. 

We gaan ook creatief aan de slag; je kunt onder leiding van Tineke Putker een ei op nest, gevuld met veertjes en eitjes en staand op een plateau maken. 
Lijkt je dit leuk? Geef je dan vóór 27 februari op via onderstaand aanmeldformulier! Deelname alleen voor leden en na aanmelding. 

Er is gelegenheid om gezellig ervaringen en ideeën uit te wisselen, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Als je een idee hebt voor een interessante lezing, cursus of excursie voor dit jaar, laat het ons dan weten. In overleg met jou bekijken we de mogelijkheden. Graag maken we ook kennis met nieuwe leden.

We sluiten de avond af met onze inmiddels traditionele ruilbeurs van zaden, knollen en bollen. Bewaar uw zaden, knollen en bollen nu alvast in een droge papieren zak met daarop de naam, hoogte, kleur en eventuele andere bijzonderheden genoteerd. 

De avond is alleen toegankelijk voor leden (entree, workshop en consumpties zijn gratis).

Tijd: 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Locatie: ‘t Veense Hart, Van Noortstraat 36, Nijkerkerveen

Hier kunnen leden zich opgeven (voor 27 februari) voor de gratis workshop van Tineke Putker tijdens de Algemene Ledenvergadering

Inschrijfformulier